Mededelingen

In verband met de huidige corona crisis willen we het advies van de overheid volgen. Tegelijkertijd willen we u de mogelijkheid bieden om met onze begeleiding uw pup op te voeden tot een prettige huishond.

Ook is het mogelijk om gedragsconsulten af te spreken via een video consult. 

Video consult of telefonisch consult

Het is mogelijk om een videoconsult of telefonisch consultaf te spreken. De beoordeling en de advisering van het gedrag gebeurt dan aan de hand van een vragenlijst die u per mail toegestuurd krijgt en eventueel een door u ingestuurd video fragment. Deze kan met behulp van uw mobiel gemaakt zijn maar zou in het ideale geval het probleemgedrag zo goed mogelijk moeten laten zien. 

Aan de hand van de vragenlijst en de video maken we een afspraak voor een telefonisch consult waarin aanvullende vragen gesteld worden en een advies gegeven wordt. Naar aanleiding hiervan wordt ook het adviesverslag geschreven. Dit wordt u per email toesestuurd na overmaking van het verschuldigde bedrag. Een een telefonisch of videoconsult kost 75,-. Hiervan ontvangt u een nota die vooraf voldaan moet worden.

 

Online training

Naast gedragsconsulten gaan we een online puppy cursus starten zodat u toch persoonlijke begeleiding kunt krijgen bij de opvoeding van  uw pup. Het doel is om vanaf woensdag 18-3-’20 online trainingen aan te bieden waarbij u op een aangegeven tijdstip vragen kunt stellen over de getoonde les.

- De eerste video komt woensdag ochtend online

- Deze blijft gedurende de dag beschikbaar

- Woensdag avond tussen 19.00 en 20.00 kunt u tijdens een video chat vragen stellen of kan ik nadere uitleg geven

- Per les zal een thema behandeld worden met een accent op een bepaalde oefening, zoals volgen, komen, enz.

-We gaan proberen inside tips te geven die soms tijdens de les niet aan d eorde komen

 

Met vriendelijke groet,

Marcel.