Mededelingen

In verband met de huidige corona crisis willen we het advies van de overheid volgen en liggen de reguliere cursussen stil. Tegelijkertijd willen we u de mogelijkheid bieden om met onze begeleiding uw pup op te voeden tot een prettige huishond.

 

Online training

We bieden een online puppycursus aan, waarbij u wekelijks een link naar een videoles op Youtube toegestuurd krijgt. Deze les wordt ondersteund met instructies.

De puppycursus omvat het aanleren van de oefeningen zitten, liggen, volgen, komen en apporteren en daarnaast hoe u deze oefeningen uit kunt breiden naar moeilijkere situaties. We gaan tevens uitgebreid in op training thuis en hoe een jonge pup gesocialiseerd moet worden en hoe u de pup kunt laten wennen aan moeilijke situaties.

Deze cursus kost 40,-

Inschrijven kan via info@marcelnijland.nl. U ontvangt een nota en na betaling ontvangt u de bovenstaande lessen.

Ook is het mogelijk om gedragsconsulten af te spreken via een video consult. 

 

Video consult of telefonisch consult

Het is mogelijk om een videoconsult of telefonisch gedragsconsult af te spreken. De beoordeling en de advisering van het gedrag gebeurt dan aan de hand van een vragenlijst die u per mail toegestuurd krijgt en eventueel een door u ingestuurd video fragment. Deze kan met behulp van uw mobiel gemaakt zijn maar zou in het ideale geval het probleemgedrag zo goed mogelijk moeten laten zien. 

Aan de hand van de vragenlijst en de video maken we een afspraak voor een telefonisch consult waarin aanvullende vragen gesteld worden en een advies gegeven wordt. Naar aanleiding hiervan wordt ook het adviesverslag geschreven. Dit wordt u per email toesestuurd na overmaking van het verschuldigde bedrag. Een een telefonisch of videoconsult kost 75,-. Hiervan ontvangt u een nota die vooraf voldaan moet worden.

 

Met vriendelijke groet,

Marcel.